Ondernemerschap

Wim Milder (Axoft IT & Telecom): ‘Gratis tablets om ouderen uit isolement te halen’

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Axoft IT & Telecom en Avensus bieden gratis tablets aan voor de ouderenzorg als oplossing voor het isolement in verpleeghuizen. Vrijdag zijn de bedrijven gestart met dit initiatief. ‘Wij willen snel ouderen uit hun isolement halen door hen te voorzien van een tablet met videocommunicatie’, vertelt Wim Milder van Axoft.

‘KPN omarmt het idee en stelt gratis datacommunicatie beschikbaar. De eerste pilot start bij de zorginstellingen Ruitersbos in Weert, Evean in Amsterdam en Humanitas in Rotterdam. Wij nodigen andere IT-bedrijven uit om dit initiatief verder uit te breiden.’

Meer weten over de geïnteresseerde zorginstellingen en partners, of meedoen aan het initiatief kan op de gelanceerde website: https://helpdigitaal.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws