Rotterdam

Wim Milder (Axoft IT & Telecom): ‘We proberen de moeilijke materie wat eenvoudiger op te schrijven’ 

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Wim Milder van Axoft IT & Telecom was deze maand aanwezig bij de businesslunch in Kaat Mossel. ‘Ik ben komen lopen, wij zitten hier 150 meter vandaan. Ook op de Admiraliteitskade’, vertelt Wim.  

Want Axoft is vorig jaar verhuisd, naar hartje stad. ‘Het uitzicht is fantastisch. Prachtig, elke keer als je weer naar buiten kijkt. En daar heb ik natuurlijk tijd zat voor tijdens het bellen’, lacht Wim.  

Van de business development directeur van Axoft zien we regelmatig blogs verschijnen. ‘Ja, we proberen de soms moeilijke materie van het IT en telecom-gedeelte wat eenvoudiger op te schrijven. Dat een ondernemer denkt “hier moet ik wat mee of ik heb het prima voor elkaar.” We duiden vooral. Hoe zaken zich ontwikkelen en waar het naartoe gaat. Dus ook nieuwe trends.’ En op die blogs krijgt Wim veel reacties. ‘En mensen gaan ook de discussie aan. Vooral over het security deel, om daar mee aan de slag te gaan.’ 

Het gaat goed met Axoft, vertelt Wim. ‘We maken een mooie groei door in de afgelopen jaren op alle producten en diensten die we leveren.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws