Ondernemerschap

Wim Milder van Axoft IT & Telecom ‘aanvoerder’ van Feyenoord

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Wim Milder van Axoft IT & Telecom is door Feyenoord in het zonnetje gezet in het kader van de actie ‘Aanvoerders van de Samenleving’ van de Rotterdamse voetbalclub. De business development director van het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf kreeg naast de aanvoerdersband van Feyenoord ook een bloemetje.

In maart zijn Axoft en Avensus een initiatief gestart om ouderen in verpleeghuizen uit hun isolement te halen door tablets op te halen met videocommunicatie. Op die manier kunnen ouderen toch contact houden met familieleden die vanwege de coronacrisis niet langs kunnen komen. De actie is een groot succes.

Feyenoord vindt dat de ‘aanvoerders van de samenleving’ iets bijzonders verdienen en daarom gaat de club met de spelersbus op pad om die mensen te bedanken. Zo brachten de oud-spelers Ben Wijnstekers en Peter Houtman onlangs nog een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. 

Lees ook: Feyenoordiconen op bezoek bij Diergaarde Blijdorp

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws