Ondernemerschap

Wintereditie Parfum de BoemBoem bij Depot Boijmans Van Beuningen

Museum Boijmans Van Beuningen - Rotterdam

Komende zaterdag keert Parfum de BoemBoem voor de tweede keer terug op de bouwplaats van Depot Boijmans Van Beuningen met een speciale wintereditie. Met eigen ogen kunt u de voortgang van de bouw zien en wordt u helemaal bijgepraat door de architecten van MVRDV.

Ook kunt u genieten van optredens van onder andere Winne en M & Winterdagen. Winne trakteert het publiek op een spetterend optreden. De rapper komt binnenkort met zijn nieuwe album ‘Oprecht Door Zee’. 

M. & Winterdagen zijn allebei graag geziene gasten bij Parfum de BoemBoem. Samen brengen zij op speciaal verzoek een ode aan de bouwplaats van Depot Boijmans Van Beuningen. Zij lieten zich door de rijke geschiedenis van deze plek inspireren tot een prachtige compositie met tekst van M. en muziek van Winterdagen.

Zaterdag 16 december dus, een speciale wintereditie van Parfum de BoemBoem bij Depot Boijmans van Beuningen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Museum Boijmans Van Beuningen

Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en Europese topstukken geven een overzicht van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Van Bosch, Rembrandt en Van Gogh tot Dalí en Dutch Design.

Meer nieuws