WTC Rotterdam verwelkomt nieuwe huurder VONQ B.V.

25-02-20

World Trade Center Rotterdam verwelkomt een nieuwe huurder. Het Recruitment Marketing Platform VONQ B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund, eigenaar van World Trade Center (WTC) Rotterdam.

Het hoofdkantoor verhuist in april van de Westblaak naar de Low Rise Offices van WTC Rotterdam. Gelegen in het centrum van de stad is WTC Rotterdam dankzij een combinatie van een grote diversiteit aan kantoorruimten, uitgebreide voorzieningen en internationale relaties zeer in trek als vestigingslocatie voor bedrijven. In collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en Mik Bedrijfshuisvesting bracht JLL deze huurtransactie namens Bouwinvest tot stand. 
 
Sinds de oprichting in 2006 is VONQ gegroeid tot een multinational met meer dan 140 werknemers in vier kantoren in Europa: Rotterdam, Amsterdam, Düsseldorf en Londen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Het Recruitment Marketing Platform van VONQ biedt een voorspellende technologie waarmee recruiters de optimale keuze kunnen maken in jobmarketing. Daarmee wordt het eenvoudig om via verschillende kanalen de juiste kandidaten aan te trekken voor een vacature. 

Wouter Goedhart, CEO & Co-Founder van VONQ, is blij dat hij weer terug verhuisd naar WTC Rotterdam: ‘Veertien jaar geleden zijn we met VONQ gestart vanuit WTC Rotterdam. Nu 140 man groot en met kantoren in drie landen en klanten in 70 landen, komen we met ons hoofdkantoor weer terug op het oude nest.’

Meer nieuws