WTC Rotterdam verwelkomt nieuwe huurders

07-09-17

In de afgelopen maanden heeft de eigenaar van World Trade Center Rotterdam, het Bouwinvest Office Fund, ruim 4.500 m2 aan verhuurtransacties voor WTC Rotterdam afgesloten. Ook is een aantal bestaande huurovereenkomsten uitgebreid.

Onder de nieuwe huurders zijn onder andere Habibsons Bank, Ironshore Agency Limited, IQ Medical Ventures en Jade Logistics. Internationale bedrijven Kikkerland en Language Partners zijn binnen het gebouw verhuisd en hebben hun kantoorruimte uitgebreid. In het WTC Rotterdam Business Center, de flexibele werkomgeving binnen het WTC, zijn zowel de flexplekken als Business Rooms erg populair. Naast de 250 vaste huurders die het WTC Rotterdam telt, hebben hier meer dan 140 gebruikers reeds hun plek gevonden. Deze community breidt wekelijks uit.

Het World Trade Center Rotterdam wordt momenteel toekomstbestendig gemaakt op cosmetisch, klimaat-technisch en duurzaam vlak. De eerste vier verdiepingen van de 90 meter hoge toren zijn inmiddels gerenoveerd. In het monumentale gedeelte liggen hoogwaardig gerenoveerde industriële vloeren, welke zijn voorbereid op verhuur van 80 tot 1.000 m2.

Het Bouwinvest Office Fund richt zich op duurzame multifunctionele gebouwen met meerdere huurders, vooral in de vier grote steden van de Randstad. Onderzoek van Bouwinvest’s Research afdeling laat zien dat juist deze kantoorgebouwen goede rendementen bieden op de lange termijn. Het World Trade Center Rotterdam, met haar unieke positie in het bruisende hart van het stadscentrum van Rotterdam, is hier een voorbeeld van. Het gebouw biedt inmiddels dan ook aan meer dan 250 internationale en Nederlandse bedrijven een plek.

Meer nieuws