WTC start mastercourse ‘Doing business in the USA’

26-08-17

In samenwerking met diverse partners gaat de WTC Netherlands Alliance een cursus verzorgen om succesvol te worden in de Verenigde Staten. Voor veel ondernemers en bedrijven is dat een droom, maar kennis van specifieke eigenschappen en de structuur van de Amerikaanse markt is essentieel. De mastercourse “Doing business in the USA”, met aan WTC verbonden specialisten, zorgt ervoor dat u op alle vlakken goed beslagen ten ijs komt en snel resultaat kunt boeken.

Zakendoen in de Verenigde Staten lijkt voor veel mensen bekend terrein, toch leert de praktijk dat het zakendoen in Amerika lastiger is dan gedacht. Kent u bijvoorbeeld het correcte antwoord op vragen als: Wat is een Spiff? Is product liability echt zo’n groot risico? Wat houdt de PCI-DSS standard in? Tijdens de Mastercourse “Doing business in the USA” krijgt u antwoord op deze vragen.

“Doing business in the USA” is een veelomvattende Nederlandstalige cursus, waarbij een groot scala aan onderwerpen diepgaand wordt behandeld. De cursus is ingedeeld in zeven verschillende modules, met ieder hun eigen thema. Ieder thema wordt inhoudelijk behandeld door absolute experts. Meer cursusinformatie en informatie over aanmelden voor deze bijzondere mastercourse vindt u hier

De Mastercourse “Doing business in the USA” start op 2 oktober in Almere met module één en duurt tot half december 2017. 

Meer nieuws