Ondernemerschap

Zippora Porcelijn (ZPITS): ‘Ik houd hoop omdat ik mensen kan helpen’

ZPITS BV - Rotterdam

‘Ik vind het juist fijn om mensen te helpen die meer hulp nodig hebben richting de arbeidsmarkt. Dat is mijn drive.’ Dat zegt Zippora Porcelijn van ZPITS. De coronacrisis treft ook haar bedrijf.

‘Ik heb mensen moeten ontslaan, dat doet mij pijn’, vertelt Porcelijn, die in januari het elfjarig bestaan van ZPITS viert. ‘Ik ben destijds gestart in recessietijd, en nu zit ik weer in een zware dip. Maar ik houd hoop omdat ik mensen kan helpen.’

Zij vervolgt: ‘Door de reorganisatie die ik heb moeten doen, ga ik het hopelijk wel redden dit jaar. Ik leef nog steeds, zeg ik maar gekscherend. Daar ben ik blij om. En dankbaar ook voor het netwerk dat ik heb’, aldus Porcelijn.

Lees ook: ZPITS sluit zich aan bij Friends in Business

ZPITS heeft als doel om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. ‘Het is lastiger geworden in coronatijd, maar gelukkig heb ik nog een paar grote opdrachtgevers.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

ZPITS BV

ZPITS ontwikkelt opleidingstrajecten voor particulieren en voor bedrijven. Door bij-/omscholing en trainingen kun jij je kansen als werknemer op de arbeidsmarkt vergroten. Of doe een opfriscursus zodat je je kennis weer helemaal paraat hebt. ZPITS biedt diverse opleidingsmogelijkheden, waarvan sommige met baangarantie.

Meer nieuws