Ondernemerschap

Zippora Porcelijn (ZPITS): ‘Ik voel me nu sterk, ik wil echt stappen voorwaarts maken’

ZPITS BV - Rotterdam

Voor Zippora Porcelijn van ZPITS is 2021 een goed jaar geweest. ‘Uiteindelijk wel ja. Maar ik ben niet iemand die zegt: nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. Het verleden is het verleden. Ik voel me nu sterk en wil echt stappen voorwaarts maken’, aldus Zippora, die ZPITS twaalf jaar geleden oprichtte.

Zij was begin deze maand aanwezig bij de kennissessie van Friends in Business in samenwerking met KPMG. Ondernemers gingen in op de succesfactoren van snel veranderende en groeiende organisaties. Bekijk hier de video van de kennissessie met KPMG.

Jan Dirk Stouten sprak met Zippora ook over de veranderingen binnen haar bedrijf en de aanpassingen die daarbij horen. ZPITS heeft als doel om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen.

Bekijk de video voor het hele interview met Zippora Porcelijn:

Dit artikel wordt u aangeboden door

ZPITS BV

ZPITS ontwikkelt opleidingstrajecten voor particulieren en voor bedrijven. Door bij-/omscholing en trainingen kun jij je kansen als werknemer op de arbeidsmarkt vergroten. Of doe een opfriscursus zodat je je kennis weer helemaal paraat hebt. ZPITS biedt diverse opleidingsmogelijkheden, waarvan sommige met baangarantie.

Meer nieuws