Ondernemerschap

ZPITS langer verbonden aan Friends in Business

ZPITS BV - Rotterdam

Zippora Porcelijn blijft met ZPITS langer verbonden aan Friends in Business. Haar bedrijf bestaat binnenkort 12,5 jaar. Op 7 juli om precies te zijn. ‘We gaan het groots vieren’, verklapt Zippora.

ZPITS ontwikkelt opleidingstrajecten voor particulieren en voor bedrijven. Door bij of omscholing en trainingen vergroot je als werknemer je kansen op de arbeidsmarkt. ZPITS biedt diverse opleidingsmogelijkheden, waarvan sommige met baangarantie. En dat al 12,5 jaar. ‘Het meest trots ben ik op de vele mensen die we aan een diploma hebben kunnen helpen’, zegt Zippora.

En dat wil ze blijven doen. Met ZPITS wil Zippora samenwerkingen uitbouwen en het bedrijf zijn met de meest uiteenlopende VCA-trajecten met persoonlijke aandacht voor kandidaten. Binnenkort op ons platform een gesprek met Zippora over 12,5 jaar ZPITS. Eerder deze maand was ze aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business in Kaat Mossel.

Dit artikel wordt u aangeboden door

ZPITS BV

ZPITS ontwikkelt opleidingstrajecten voor particulieren en voor bedrijven. Door bij-/omscholing en trainingen kun jij je kansen als werknemer op de arbeidsmarkt vergroten. Of doe een opfriscursus zodat je je kennis weer helemaal paraat hebt. ZPITS biedt diverse opleidingsmogelijkheden, waarvan sommige met baangarantie.

Meer nieuws