‘Boijmans en FIB Partners: een goede match!’

08-09-15

‘Sponsoren en vrienden van Boijmans en dé FIB Partners: een goede match!’ Dat is de mening van advocate Yvonne Sørensen van advocatenkantoor SørensenWeijers&Co, een van de vijftig relaties die dinsdagochtend aanwezig waren bij het FIB Matching Event in Museum Boijmans van Beuningen. 

In alle vroegte bracht Friends in Business diverse FIB Partners met elkaar in contact. Boijmans bleek een prachtige locatie om volop te netwerken en te genieten van een heerlijk ontbijt. Hierna kregen de gasten de kans om de expositie ‘Design Derby’ te bezoeken. ‘Ondanks – of juist dankzij – het vroege tijdstip was de sfeer ontspannen. De bijeenkomst had een gevarieerd publiek getrokken, ook van buiten Rotterdam waren vele bezoekers gekomen. De tentoonstelling Design Derby was echt interessant. En gelukkig won Nederland van België bij de stemmingsronde over het nationaal design’, aldus Yvonne Sørensen van advocatenkantoor SørensenWeijers&Co.

Eerste keer gastheer

Voor Museum Boijmans van Beuningen was het de eerste keer als gastheer van een FIB Matching Event. Relatiebeheerder Floortje Hötte sprak lovende woorden: zeer geslaagd en een ongedwongen sfeer. ‘Zo’n event laat zien dat de banden sterk zijn tussen Friends in Business en Boijmans. Daarnaast was het voor ons een mooie manier om het museum te laten zien. Er waren veel positieve reacties en er werd met waardering gesproken over het museum. Kortom: dit smaakt naar meer.’

In ‘Design Derby’ gaan de vormgevingsiconen van Nederland en België van de afgelopen 200 jaar een spannende confrontatie met elkaar aan. Van koninklijke opdrachten van Willem I en Leopold I tot de sierlijke Belgische Art Nouveau en de strakkere Nederlandse variant. En van de eigentijdse ambachtelijke hoogstandjes uit België tot het nuchtere Dutch Design van nu. Design Derby is nog tot 13 september te bezoeken. 

Meer nieuws