Ondernemerschap

Leon Steijn (B.made): ‘We maken grote stappen met dit bedrijf’

B.made - Rotterdam

‘Dit bedrijf wil vooruit, dat vind ik heel belangrijk. We maken grote stappen met B.made’, zegt algemeen directeur Leon Steijn trots. Hij is sinds november 2019 werkzaam bij de Rotterdamse full service digital marketing agency.

‘Ik werk voor het eerst in Rotterdam’, lacht hij. ‘Ik woon al 25 jaar in de stad, maar had hier nog nooit gewerkt. Het is geweldig om binnen tien minuten thuis te zijn. Het Rotterdamse werken bevalt me heel goed.’

In mei van dit jaar stond Steijn in het magazine van Friends in Business. Hij noemde B.made het best bewaarde geheim van Rotterdam. ‘Ik vind het interessant om te zien hoe weinig mensen bekend zijn met wat B.made doet’, aldus Steijn.

‘Het is mooi dat leden van Friends in Business ons nu kennen en ook echt weten te vinden. Veel leden zijn klant bij ons geworden. Wij maken als bedrijf ook veel progressie. In drie jaar tijd willen wij 50 procent groeien, we liggen exact op die koers.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

B.made

B.made is een full-service digital marketing agency die organisaties nog beter ondersteunt bij het implementeren en realiseren van al hun digitale marketing- en mediadoelstellingen. B.made doet dit door middel van context marketing: Het leveren van de juiste boodschap, aan de juiste persoon, via het juiste kanaal, op het juiste moment met de juiste emotie.

Meer nieuws