Ondernemerschap

Niels Redert (Excelsior Vrouwenvoetbal): ‘Rotterdamse bedrijven nodig om met vrouwen op hoger niveau te voetballen’

Excelsior Rotterdam Vrouwen - Rotterdam

‘Het is belangrijk dat vrouwen gelijke kansen krijgen, daarom zijn we met vrouwenvoetbal begonnen’, zegt Niels Redert, directeur van Excelsior Foundation. Hij was in oktober aanwezig bij de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

‘We spelen inmiddels al in de eredivisie, maar we hebben nog meer Rotterdamse bedrijven nodig om op hoger niveau te voetballen. Daarom zoeken wij die samenwerking.’

Excelsior Rotterdam vrouwen is sinds september lid van Friends in Business. Eerder stond Robert-Jan Snijders, sponsor van Excelsior, al voor onze camera.

Kijk hieronder naar het gesprek met Niels Redert tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Excelsior Rotterdam Vrouwen

Na een samenwerking van drie seizoenen met BVV Barendrecht staat Excelsior Rotterdam Vrouwen vanaf de start van het seizoen 2020-2021 op eigen benen. De club is daarmee vooralsnog de eerste en enige betaald voetbalclub uit Rotterdam met een elftal in de Eredivisie Vrouwen. In samenwerking met onze sportclub is daarnaast een complete opleiding voor het vrouwenvoetbal ingericht. Binnen onze opleiding kunnen meisjes die bij Excelsior komen voetballen op hoog niveau trainen en spelen om uiteindelijk door te stromen naar het hoogste niveau in Nederland. De eerste successen zijn een feit. Zo worden op regelmatige basis verschillende speelsters opgeroepen voor nationale jeugdteams.

Meer nieuws