Ondernemerschap

SAM Reclame & Communicatie en Friends in Business verlengen verbintenis

SAM Reclame & Communicatie - Rotterdam

Een van de langstzittende partners heeft ook voor komend jaar het contract met Friends in Business weer verlengd. ‘Ons reclamebureau is al jaar en dag een trouw partner van Friends in Business’, laat algemeen directeur Stephan van der Meer weten.

‘Wij zijn en blijven enthousiast over dit unieke, crossmediale platform. Een concept dat continu anticipeert op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van communicatie en zichzelf blijft vernieuwen. Zelf zie ik het niet als een netwerkclub, meer als een vriendensociëteit met een zakelijk kader.’

‘Het afgelopen jaar was door het welbekende virus niet het meest leuke en spraakmakende jaar. Niet voor de leden, niet voor Friends in Business. Ik ga er vanuit dat we in 2022 dubbel zoveel plezier gaan hebben en de schade inhalen. We zijn al volop bezig voor onze klanten met het ontwikkelen van nieuwe campagnes voor 2022.’

SAM RECLAME is één van de oudste reclamebureaus van Rotterdam e.o. en is gevestigd in De Zuidpoort recht tegenover de Kuip. Het bureau acht strategie en creatie de basis voor optimale offline als online communicatie. Vermaarde huisstijlen en logo’s van Rotterdamse en ook internationale bedrijven komen uit de koker van SAM.

Lees ook: Stephan van der Meer (Sam Reclame & Communicatie) trots op campagne van gloednieuw product

Dit artikel wordt u aangeboden door

SAM Reclame & Communicatie

Wij zijn SAM. MERKENBOUWERS. Wij maken als full service reclamebureau geen verschil tussen online en offline. Wij maken de verbinding. Vanuit een doordachte basis ontwikkelen wij concepten die werken, bepalen de strategie die communicatie waardevol maakt, zorgen voor synergie die merken nodig hebben. Daarin zijn wij leidend (of eigenwijs zo u wilt) en uiterst creatief.

Meer nieuws