Ondernemerschap

Team Ormer ICT van Henk Angenent gepresenteerd bij NOSUCH

Ormer ICT - Schiedam

Bij NOSUCH is afgelopen week het vernieuwde Team Ormer ICT van Henk Angenent gepresenteerd. Ormer ICT is al jaren hoofdsponsor van de ploeg van de Elfstedentochtwinnaar van 1997, NOSUCH is als subsponsor verbonden aan de ambitieuze schaatsformatie.

Angenent is de stuwende kracht achter Team Ormer ICT. Ploegleider Kees Haverkamp en coach Marcel Kooij gaan de schaatsers Joram Verkerk, Max van Honschoten, Maikel Stam en Roy Hoogendoorn begeleiden. De ploeg verwacht dat de diverse podiumplaatsen van vorig jaar geëvenaard kunnen worden of zelfs overtroffen.

Naast dit team is er een schaduwformatie opgericht. Dit beloftenteam bestaat uit Luke Kooij, Remco Stam en Antwan Tolhoek. Deze schaatsers rijden in pakken van Spieren voor Spieren.

Binnen het team wordt een topsportklimaat gecreëerd waarbij de schaatsers optimaal en in hun eigen tempo kunnen uitgroeien tot zelfbewuste toppers in het marathonschaatsen.

STUDIO FRIENDS IN BUSINESS

Vorig jaar waren Jan Willem Jongebreur en Peter Reulen van Ormer ICT bij ons te gast in Studio Friends in Business. Natuurlijk ging het in die uitzending met presentator Jan Dirk Stouten ook over schaatsen.

Lees ook: Jan Willem Jongebreur en Peter Reulen in Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws