Dordrecht

Metamorfose voor restaurant en bar Van der Valk Hotel ARA

26-04-22

Een nieuwe uitstraling voor Van der Valk Hotel ARA. Het in Zwijndrecht gevestigde hotel gaf het restaurant en de bar de afgelopen periode een complete restyling.

In het vernieuwde restaurant hebben gasten iets te kiezen. Ze kunnen plaatsnemen aan een halfhoge tafel, maar ook op een knusse bank met ronde tafel. ‘Gelukkig heeft de coronaperiode ook wat goeds met zich meegebracht,’ zegt algemeen directeur Ank van der Valk. ‘In de laatste lockdown hebben wij alles behalve stil gezeten en heeft ons restaurant een metamorfose ondergaan. Een plek waar jong en oud zich welkom kunnen voelen. Sfeervol, licht en warm. Met een hoop diversiteit van zitplaatsen, is er voor ieder wat wils.’

Borrelen in nieuwe hotelbar
Eerder kreeg het ontbijtbuffet al een nieuwe uitstraling. ‘Het sluit nu mooi als geheel op elkaar aan. Het cafégedeelte kon natuurlijk niet achterblijven. Niks leuker dan borrelen na de vergadering in onze vernieuwde hotelbar. Kom snel de sfeer proeven bij Van der Valk Hotel ARA!’, nodigt Ank van der Valk iedereen uit.

Lees ook: Van der Valk Hotel ARA verkozen tot beste hotel van Zuid-Holland

Meer nieuws