Rotterdam

De impact van generative AI op content marketing

Hilton Rotterdam Weena 10 3012 CM Rotterdam
4 april 2024 - 16:00 - 18:30 UUR

Ontdek de impact van generative AI (artificial intelligence) op content marketing

Kom ook naar de Friends in Business kennis- en inspiratiesessie op donderdag 4 april om 16:00 uur in Hilton Rotterdam met aansluitend een borrel in restaurant Jaq, lunch, diner en cocktails by Hilton.

In een wereld waarin technologie en marketing voortdurend evolueren, nodigen we jou uit om deel te nemen aan een inspirerende bijeenkomst die zijn licht zal werpen op de toekomst van content creatie.

Ontdek hoe generative AI-technologie de manier waarop we content produceren, personaliseren en distribueren, radicaal verandert. Tijdens deze bijeenkomst, die wordt gepresenteerd door onze Friend B.made, ontdek je de ongekende snelheid waarmee generative AI zijn intrede heeft gedaan in tekst, diverse uitingen, video en audio.

Ben je ondernemer, manager, marketeer, content creator en/of technologie enthousiasteling en wil je voorop blijven in de digitale curve, dan mag je deze bijeenkomst niet missen!

Datum en programmatijden: Donderdag 4 april, 16:00 uur.
Start borrel: 17:30 uur.
Einde: 18:30 uur.

Locatie: Hilton Rotterdam, Weena 10, 3012 CM Rotterdam. Er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving en ook met het OV is Hilton goed te bereiken.

Meld je nu aan en verken, samen met andere Friends de toekomst van content marketing. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden die generative AI biedt en hoe je het kan inzetten om authentieke, boeiende en effectieve communicatie te creëren die jouw doelgroep zal verbazen, aantrekken, vermaken en inspireren.