Friends

B.made

Rotterdam

B.made is een full-service digital marketing agency die organisaties nog beter ondersteunt bij het implementeren en realiseren van al hun digitale marketing- en mediadoelstellingen. B.made doet dit door middel van context marketing: Het leveren van de juiste boodschap, aan de juiste persoon, via het juiste kanaal, op het juiste moment met de juiste emotie.

Friends

B.made is een full-service digital marketing agency die organisaties nog beter ondersteunt bij het implementeren en realiseren van al hun digitale marketing- en mediadoelstellingen.

B.made doet dit door middel van context marketing: Het leveren van de juiste boodschap, aan de juiste persoon, via het juiste kanaal, op het juiste moment met de juiste emotie.

Wij zijn gespecialiseerd in het vormen en coördineren van flexibele ‘taskforces’ samen met jouw bestaande marketingteam om een effectieve contextmarketing strategie te implementeren. Met het toevoegen van een perfecte balans van de juiste kennis, executiekracht en technologie ontstaat de ideale basis om blijvende waarde te creëren. B.made is onderdeel van de BLIS Groep. De BLIS groep bestaat uit drie onderdelen: Business Solutions voor applicatie ontwikkeling, Datamanagement voor complexe data vraagstukken en Digital Marketing (B.made). Als ‘BLIS Company’ heeft B.made hiermee directe toegang tot geavanceerde technologie en datamanagementspecialisten, waardoor klanten te allen tijde een oplossing van de hoogst mogelijke kwaliteit geboden kan worden..
 

Contactgegevens

Adres

B.made
Stadionweg 41-43
3077AS Rotterdam
Nederland

Online
Contactpersoon

Richard Schot

Business development

Nieuws van deze friend

Aanverwante events

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?