Golfcenter Seve omslag

Golfcenter Seve

Midden in het centrum van Rotterdam is Golfcenter Seve de unieke locatie voor fanatieke golfers, zakelijke besprekingen, evenementen en de recreatieve golfer. 

Met 80 verlichte, verwarmde & overdekte Driving Range afslagplaatsen is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland. De modernste trainingstechnieken staan hierbij centraal, onder andere het Driving Range Trackman systeem. Samen met de 10 golfprofessionals onder leiding van John Woof wil Golfcenter Seve er voor zorgen dat jong en oud verder en rechter gaan slaan. De 9 holes par-3 baan is een uitdagende parkbaan, waar golfer van elk niveau terecht kan.

Seve Golfschool 
De Seve Golfschool is de plek om deel te nemen aan cursussen om zo te leren golfen of uw golftechniek te verbeteren.Wij hebben verschillende Golfprofessionals die u een kennismaking met de golfsport kunnen bieden.

Seve Clinics & Events
Een clinic of event voor uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellen of gewoon omdat het leuk is, alles is mogelijk op Golfcenter Seve Rotterdam. 

Het restaurant biedt een modern mediterraanse keuken waarbij internationale koks voor u klaar staan om lekkernijen te serveren. Met het restaurant en de serre is Golfcenter Rotterdam de perfecte plek om samen te komen. 

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Nieuws

Nieuwe Friend: Golfcenter Seve, de perfecte plek om samen te komen

Nieuwe Friend: Golfcenter Seve, de perfecte plek om samen te komen

Een nieuwe Friend in Business: Golfcenter Seve, de perfecte plek om samen te komen. De unieke...

Contactgegevens

Adres
Kleiweg 480, 3045 PM Rotterdam

http://www.seve.nl/