Financieel

FreelanceFactoring verlengt contract: ‘We gaan meer laten horen van ons nieuwe label Nunia’

FreelanceFactoring - Rotterdam

FreelanceFactoring is ook het komende jaar verbonden aan Friends in Business. Het Rotterdamse factoringbedrijf is sinds 2021 onderdeel van ons crossmediale communicatieplatform. ‘We zijn nog steeds blij dat we partner zijn van Friends in Business en kijken ernaar uit om zowel bestaande als nieuwe partners te ontmoeten,’ zegt Igor Meijs, een van de twee eigenaren van FreelanceFactoring.

FreelanceFactoring, opgericht in 2012, liet zich in 2023 nadrukkelijk van haar maatschappelijke kant zien. Zo staken medewerkers de handen uit de mouwen voor de Voedselbank en kookten ze met een aantal collega’s voor de bewoners van het Ronald McDonald huis. Met zusterbedrijf o2Factoring werd ultrafietser Floris Von Bönninghausen gesponsord op weg naar zijn poging om het werelduurrecord te verbreken. Ook hebben medewerkers van o2Factoring gepaddeld om voor de Ocean Clean-up vuilnis en plastic uit het water te vissen. ‘In het nieuwe jaar willen we dit soort dingen blijven doen. We merken dat het echt zorgt voor verbondenheid binnen ons team,’ zegt eigenaar Pieter Rom Colthoff.

Nunia: luxe factoringmaatschappij
Op de achtergrond werd de afgelopen periode veel tijd en energie gestoken in het doorontwikkelen van de strategie voor het label Nunia, dat in de zomer van 2022 werd gelanceerd. Nunia is er voor succesvolle en ambitieuze interimmers die zichzelf een luxe factoringmaatschappij gunnen, die tegen een vaste lage prijs facturen direct uitbetaalt én klanten volledig ontzorgt op het gebied van debiteurenbeheer.

‘De komende tijd gaan we meer laten horen van Nunia,’ zegt Igor. ‘We ondersteunen met Nunia de succesvolle ondernemers. We gunnen hen een unieke klantbeleving en dat doen we door hen de luxe te laten ervaren van onze factoringdienst. Het draait bij Nunia om de klant, en wij bieden graag de helpende hand. Met de onlangs gelanceerde promovideo hopen we deze boodschap over te brengen. En onlangs hebben we ook een testimonial geschreven van één van onze klanten: IT-onderneemster Claire.’

Bekijk de promotievideo van Nunia hieronder.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FreelanceFactoring

Freelance Factoring is in 2012 opgericht. Sinds 2016 zitten we met een team van 20 jonge, ambitieuze mensen aan het Oostplein in de havenstad Rotterdam.

Meer nieuws