Financieel

o2Factoring is hét factoringbedrijf voor ondernemers: ‘Tijd is geld? Geld is tijd!’

FreelanceFactoring - Rotterdam

o2Factoring is hét factoringbedrijf voor ondernemers. Dat blijkt ook uit de fraaie bedrijfsvideo van het Rotterdamse bedrijf, waarin Rotterdam – hoe kan het ook anders – een belangrijk decor is.

‘Onze 24-uurseconomie draait maar door en iedere ondernemer weet waar het om draait. “Tijd is geld”, toch?’, is de boodschap van de video. ‘Maar draaien we daar niet een beetje in door? Moeten we niet wat vaker stilstaan? Wij geloven in de gedachte “geld is tijd”. Tijd voor focus op wat echt belangrijk is. Tijd om je hart te volgen en te investeren in jezelf of anderen. Tijd om er te zijn voor de mensen die je lief hebt, maar ook voor de wereld om je heen. Neem de tijd. Geld is tijd. Wij geven je de tijd om te doen, waar het echt om draait. o2Factoring, hét factoringbedrijf voor ondernemers.’

Bekijk de video van o2Factoring hieronder:

Lees ook het interview dat Pieter Rom Colthoff en Igor Meijs, oprichters van o2Factoring en de zusterbedrijven FreelanceFactoring en Nunia, eerder gaven aan Friends in Business: Zuurstof voor het mkb.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FreelanceFactoring

Freelance Factoring is in 2012 opgericht. Sinds 2016 zitten we met een team van 20 jonge, ambitieuze mensen aan het Oostplein in de havenstad Rotterdam.

Meer nieuws