Financieel

Schouten Zekerheid en Friends in Business verlengen samenwerking met twee jaar

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid is ook de komende twee jaar onderdeel van Friends in Business. De samenwerking met de Rotterdamse verzekeringsmakelaar werd onlangs verlengd tot begin 2026.

Schouten Zekerheid is al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen ons netwerk. Algemeen directeur Wilco de Haan verzorgt in elke editie van ons magazine een column. Onder de noemer ‘Expert aan het Woord’ deelt hij zijn ervaringen met ondernemen, risico nemen en verzekeren. In het komende nummer, dat we op maandag 13 mei lanceren, verschijnt het tweede deel van Wilco’s column over hoe je van jouw bedrijf een Blue Zone kunt maken. Deel 1 van deze column is hier te lezen.

Nieuwe directeuren

De Haan is sinds 1 januari 2024 algemeen directeur van Schouten Zekerheid. Hij volgde Rob van Os op. In februari stelde het bedrijf nog een nieuwe directeur aan: Michiel Krouwer. Hij is de nieuwe Directeur Affinity Groups van Schouten Zekerheid.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws