Innovatie

Succesvol seminar over de grondstoffentransitie van In2Waste

A&M Recycling Groep - Rotterdam

In2Waste, onderdeel van de A&M Groep, organiseerde afgelopen week een succesvol seminar over de grondstoffentransitie. Tientallen bezoekers luisterden naar de visie van onder andere professor Jan Rotmans op deze urgente transitie.

‘Wat we hebben geprobeerd tijdens deze sessie is om iedereen hier met een actief en geïnspireerd gevoel de zaal te laten verlaten. En met het lef om de circulaire economie ook echt in de praktijk te brengen. Als we de reacties horen, zijn we daarin geslaagd’, aldus de A&M Groep na de seminar met Rotmans. Kijk via deze link naar een video.

Eerder dit jaar meldde de A&M Groep dat het bedrijf CO2-neutraal opereert. Dat betekent dat het bedrijf netto geen CO2 toevoegt aan de atmosfeer. Met verschillende maatregelen heeft de A&M Groep deze mijlpaal bereikt.

Lees ook: De A&M Groep opereert CO2-neutraal

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws