Mobiliteit en vervoer

Auto Hoogenboom jaar langer verbonden aan Friends in Business

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Auto Hoogenboom is ook het komende jaar onderdeel van het Friends in Business-netwerk. De dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens heeft het contract opnieuw met een jaar verlengd.

Auto Hoogenboom is sinds 2021 onderdeel van ons netwerk. Niet geheel toevallig sinds het moment waarop Tony Mastrantuono terugkeerde bij zijn voormalige werkgever. ‘Ik ken Friends in Business en de mensen binnen het netwerk al ontzettend lang. Zakelijk is het voor ons erg waardevol om hier onderdeel van te zijn. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig en zinvol om tijdens de evenementen de andere partners te ontmoeten. We gaan dus uiteraard weer een jaar door!’, aldus de immer enthousiaste Tony.

Binnen Auto Hoogenboom zijn er volop ontwikkelingen. De autodealer is sinds 1 juni 2023 terug aan de Autostrada in Rotterdam-Noord. Op die plek is Auto Hoogenboom ook Audi RS-dealer. ‘Er zijn weinig Audi RS-dealers in Nederland. Dat voelt speciaal. Audi RS hoort ook thuis in een stad als Rotterdam,’ vertelde Tony dit voorjaar tijdens de bladpresentatie van Friends in Business. Bekijk die video via onderstaande link.

Lees ook: Gerlach Doude van Troostwijk: ‘Auto Hoogenboom wordt Audi Sport-dealer’

Auto Hoogenboom organiseert ter ere van hun nieuwe showrooms (Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens) een openings- feestweekend met veel interessante acties op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober aan de Autostrada, u bent uiteraard van harte welkom!

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws