Mobiliteit en vervoer

Auto Hoogenboom roept ondernemers op: ‘Kom naar Plug In 010!’

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Ondernemers met een bedrijfswagen zullen het ongetwijfeld weten: op 1 januari 2025 krijgt Rotterdam een zero-emissiezone. Dit is een gebied, voornamelijk in het centrum van de stad, waar alleen nog uitstootvrije bestel- en vrachtwagens mogen rijden. Tijdens het evenement Plug In 010 op donderdag 28 maart komen ondernemers daar meer over te weten. Ook Auto Hoogenboom is aanwezig met een stand.

Op LinkedIn roept Auto Hoogenboom ondernemers met een bedrijfswagen op om naar dit evenement te komen. ‘Wilt u weten wat de zero-emissiezone voor u betekent en hoe u zich hierop kan voorbereiden? Tijdens het Plug In 010 event van Logistiek 010 komt u er alles over te weten! Uiteraard zijn wij er ook bij om u te informeren over de zero-emissiezone en de stappen die u nu al kunt ondernemen,’ schrijft de dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of Volkswagen Bedrijfswagens.

Ervaren accountmanagers aanwezig

Namens Auto Hoogenboom zijn de ervaren Accountmanagers van Volkswagen Bedrijfswagens Arjan van der Zwet en Hendrik-Jan Vis aanwezig op Plug In 010, dat wordt gehouden in de Van Nelle Fabriek. Op het evenement zijn niet alleen diverse bedrijven aanwezig, maar worden er ook interessante Talks gehouden.

Aanmelden voor Plug In 010

Plug In 010 vindt plaats op donderdag 28 maart in de Van Nelle Fabriek, van 15:00 tot 20:00 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden wordt wel aangeraden. Aanmelden voor Plug In 010 kan hier.

Lees ook: Tony Mastrantuono (Auto Hoogenboom): ‘We kijken uit naar vernieuwde Audi Q7 en SQ7’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws