Mobiliteit en vervoer

Eindejaarsactie Severs Breeman: een nieuwe MINI én 250 euro tanktegoed

Severs Breeman - Rotterdam

Wie zichzelf (of iemand anders) wil trakteren op een mooi kerstcadeau, is bij Severs Breeman aan het goede adres. De BMW- en MINI-dealer van de regio Rotterdam (en het Groene Hart) heeft namelijk een mooie eindejaarsactie.

Wie voor het einde van 2022 als particulier een nieuwe (benzine) MINI aanschaft, ontvangt € 250,- tanktegoed. Een mooi extraatje, gezien de huidige brandstofprijzen. Severs Breeman heeft een ruim aanbod nieuwe MINI’s die direct leverbaar zijn. ‘Kom langs in onze showroom, plan een proefrit en ga nog voor de feestdagen op pad met jouw nieuwe MINI!’, schrijft de dealer op haar website.

MINI Flex Lease
Ook het leasen van een MINI is mogelijk. Severs Breeman biedt MINI Flex Lease: daarbij zit je niet meer vast aan dure short lease contracten, maar heb je de mogelijkheid om jouw leasecontract na 12 maanden kosteloos te beëindigen. MINI Flex Lease werkt op basis van een vast maandtarief voor 48 maanden (voor Private Lease én Operational Lease) waarbij tegen een meerprijs vanaf € 25,- per maand (afhankelijk van het type MINI) het leasecontract na 12 maanden kosteloos kan worden opgezegd. Zo Flex Lease je de MINI 3-deurs al vanaf € 484,- * per maand.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen

Lees ook: Severs Breeman onthult BMW i7 met Mario Ridder en Rotterdams Philharmonisch Orkest

Dit artikel wordt u aangeboden door

Severs Breeman

Severs Breeman BMW en MINI | Officieel BMW en MINI dealer in het Groene Hart en Regio Rotterdam

Meer nieuws