Mobiliteit en vervoer

Samenwerking Van der Ent Group en Friends in Business voortgezet

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Van der Ent Group blijft ook in 2024 een trotse partner van het netwerk van Friends in Business. De succesvolle samenwerking met deze logistieke alleskunner uit Spijkenisse en Rijswijk is opnieuw met een jaar verlengd.

‘De samenwerking is altijd soepel verlopen en heeft aanzienlijk bijgedragen aan onze naamsbekendheid in het Rotterdamse. Het is dan ook geen toeval dat we al sinds 2018 deel uitmaken van Friends in Business,’ verklaart directeur Christiaan van der Ent. ‘Bovendien streven we ernaar om onze exposure verder uit te breiden naar de regio Haaglanden & Delft. We zijn ervan overtuigd dat FIB ons hierbij perfect kan ondersteunen.’

Hofleverancier

Het familiebedrijf heeft enkele bijzondere jaren achter de rug. In september 2022 vierde Van der Ent Group groots het 100-jarig jubileum, met onder meer een uitbundig jubileumfeest, de uitgave van een prachtig jubileumboek en de lancering van een nieuwe bedrijfsfilm. In april 2023 ontving Van der Ent het predicaat Hofleverancier als erkenning voor de lange geschiedenis van kwaliteit en service. Dat het bedrijf ondanks de rijke historie blijft innoveren, blijkt onder meer uit de lancering van de nieuwe website, afgelopen oktober. Op www.vanderentgroup.com is uitgebreide informait te vinden over de vier disciplines: Logistics, Relocation, Removals & Storage.

Loon naar werken

‘2023, markeerde een van de meest succesvolle periodes in onze geschiedenis,’ verklaart Christiaan van der Ent, de vierde generatie aan het hoofd van ons bedrijf. ‘Het was een periode van groei, maar ook van “loon naar werken”. Dit succes was onmogelijk geweest zonder de onschatbare inzet van onze loyale medewerkers. Naast onze gebruikelijke dagelijkse activiteiten, hebben we een aantal grootschalige en langdurige projecten die zorgen voor continuïteit. Hierbij bedienen we een breed scala aan klanten, waaronder het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Gemeente Voorne Aan Zee, IKEA, UWV, Shell, Aafje en Croon Wolter en Dros.’

Circulariteit is trending

‘Als we vooruitkijken naar de komende tijd, zien wij een sterke trend op het gebied van circulariteit en CO2-neutraal vervoer. Deze aspecten worden steeds belangrijker in onze bedrijfsvoering en we zijn vastbesloten om hierin voorop te blijven lopen. Via de kanalen van Friends in Business zullen we uitgebreid verslag blijven doen van deze projecten, samen met andere opwindende ontwikkelingen binnen ons bedrijf,’ besluit Christiaan.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws