Mobiliteit en vervoer

‘Door onzekerheid ga je écht ondernemen’

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Voor Tony Mastrantuono voelde de recente businesslunch van Friends in Business als thuiskomen. De PR-manager van Auto Hoogenboom schoof in het The Park, het restaurant van het Bilderberg Parkhotel. Daar werkte hij tussen 2015 en 2021, totdat hij terugkeerde in de automotivebranche.

‘Ik heb hier met veel plezier gewerkt,’ vertelde Tony voor onze camera. ‘Ik heb hier veel geleerd en veel mensen ontmoet. Maar ik ben ook heel content dat ik weer mijn ding kan doen in de automotivebranche, waar ik eerder 25 jaar in werkte. Al zijn er wel heel veel dingen veranderd in die acht jaar dat ik er tussenuit was.’

Pionieren
Dat betreft vooral de thema’s duurzaamheid en energietransitie. Zo heeft de stad Rotterdam flinke ambities om de CO2-uitstoot in 2030 verlaagd te hebben. ‘Dat is een grote uitdaging, omdat wij ook niet weten hoe de wereld zich zal ontwikkelen. Het enige dat wij kunnen doen, is faciliteren, proberen voorop te lopen en onze klanten – de fleet owner’s – helpen met die transitie naar verduurzaming. Die onzekerheid maakt het ook wel mooi. Door die onzekerheid ga je ook pionieren en écht ondernemen. Dan kom je tot verandering. Als bedrijf en als persoon.’

Bekijk het volledige gesprek met Tony in de videospeler. Hierin vertelt hij meer over de manier waarop Auto Hoogenboom, als onderdeel van Pon, haar klanten helpt met de actuele mobiliteitsvraagstukken met betrekking tot duurzaamheid.

Lees ook: Tony Mastrantuono: ‘Geslaagde eerste editie Business Event Auto Hoogenboom in Blijdorp’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws