Mobiliteit en vervoer

‘Sleutel mee aan de toekomst’

Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam

Van Mossel Vans & Trucks is de Mercedes-Benz Bedrijfswagen dealer van Groot-Rotterdam. Terwijl er een nieuwe vestiging in Dordrecht aan zit te komen zoeken zij naar uitbreiding van de diverse teams in de vijf vestigingen.

‘Wij zoeken vakmensen die het leuk vinden om aan hun eigen toekomst te sleutelen en om aan die van Van Mossel Vans & Trucks bij te dragen. En dat met een Premium automerk’, zegt operationeel directeur Erik van der Helm.

Zelf werkt Erik al vele jaren bij Van Mossel Vans & Trucks. ‘Naast leuke collega’s, een mooie werkomgeving en een goed salaris is het werken met Mercedes-Benz Bedrijfswagens echt voor specialisten. En wie wil er nou geen specialist zijn of worden in waar je dagelijks mee bezig bent?’

Weet jij iemand die wil bouwen en sleutelen aan een premium automerk bij het grootste Automotive bedrijf van de Benelux, kijk dan even naar hun vacatures.

In ons nieuwste magazine staat een interview met de Van Mossel directie: Jeffrey Huizing (algemeen directeur Van Mossel Mercedes-Benz personenwagens), Arjan Winkelman (commercieel directeur Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks) en Lars de Vreij (commercieel directeur Van Mossel Autolease Rotterdam). Zij raken niet uitgepraat over de samenwerking, dienstverlening en het centraal stellen van de klant.

Lees ook: ‘De ideale situatie’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Mossel Mercedes-Benz

Meer nieuws