Ondernemerschap

Aad de Vries (SERIS Nederland): ‘Hele maand in het teken van Sophia Kinderziekenhuis’

SERIS Nederland - Dordrecht

Aad de Vries, directeur van SERIS Nederland, heeft van Rotterdammers 4 Rotterdammers de R4R Superaap overhandigd gekregen. De hele maand mei staat bij het in Dordrecht gevestigde bedrijf in het teken van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis.

SERIS Nederland gaat aan de slag om zoveel mogelijk geld op te halen voor realisatie van het ‘So Fit & Fun Centrum’ voor het kinderthoraxcentrum. Het doel van dit centrum is om de inspanningscapaciteit van kinderen te verbeteren én om de kinderen vertrouwen en plezier in spelen en sporten te geven.

Lees ook: Aad de Vries: ‘Wij omarmen het Sophia Superaapje’

SERIS Nederland zet zich met de actie ‘SERIS staat VOOR aap’ al een tijdje in voor een kinderthoraxcentrum. Dat doet het bedrijf van Aad de Vries in samenwerking met Rotterdammers 4 Rotterdammers en de Stichting Vrienden van het Sophia. Ook roepen zij relaties, klanten en leveranciers op hetzelfde te doen.

Doneren kan hier.

Foto: Rotterdammers 4 Rotterdammers

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws