Ondernemerschap

Ally Property organiseert geslaagde Rotterdamse Lunch tijdens vastgoedbeurs MIPIM

Ally Property - Rotterdam

Ally Property was onlangs aanwezig op de MIPIM, een van de grootste en oudste internationale vastgoedbeurzen in Europa. Tijdens het vierdaagse evenement in het Franse Cannes organiseerde de vastgoedbeheerder onder meer de Rotterdamse Lunch.

‘Nadat de MIPIM twee jaar niet doorging vanwege corona, konden we nu eindelijk weer bij elkaar komen,’ vertelt Lisa Henderson van Ally Property. ‘De beurs is voor ons een belangrijke gelegenheid om nieuwe relaties te ontmoeten en te netwerken. Ook was het fijn om bestaande relaties eindelijk weer fysiek te treffen.’

Ally Property is een vaste bezoeker van de MIPIM. De Rotterdamse Lunch – die dit jaar voor de vierde keer werd georganiseerd samen met Van Wilsum van Loon, Taxand en Looije Properties – is inmiddels een traditie.

80 aanwezigen
Lisa: ‘Er waren 80 relaties aanwezig op de lunch. Van makelaars tot beleggers, ontwikkelaars, architecten en fiscalisten. In het prachtige restaurant Marco Polo, met uitzicht over het water, vonden veel nieuwe ontmoetingen en mooie gesprekken plaats. En ook het eten was uitstekend. We kijken dus terug op een zeer geslaagde editie!’

Lees ook: Wilfred Looije: ‘Als Rotterdammer wil ik de stad graag mooier maken’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws