Ondernemerschap

Anneke de Rond en Tjalling Bosker: ‘Zeker belangrijk dat BASE Advocaten in Rotterdam zit’

BASE Advocaten - Rotterdam

De één komt oorspronkelijk uit Groningen, de ander uit Noord-Brabant. Tjalling Bosker en Anneke de Rond, advocaten van BASE Advocaten. Ze zijn van Rotterdam gaan houden. ‘Tot vier jaar geleden was ik überhaupt maar een enkele keer in Rotterdam geweest. Nu zou ik er niet weg willen. Ik hou van de mentaliteit van de mensen hier’, zegt Tjalling in het komende magazine van Friends in Business.

Anneke: ‘Ik fiets elke dag over de Heemraadssingel, langs de Euromast door het Park naar de Veerhaven. Dat is prachtig! Sowieso dat je gewoon elke dag op de fiets naar werk kan, dat vind ik al heerlijk. Dus voor mij is zeker wel belangrijk geweest dat BASE in Rotterdam zit.’

‘Ik kende BASE al vanuit mijn studententijd, van allerlei kennismakingen, en dat was altijd blijven hangen, dat ik dacht: als dáár ooit een opening komt…’ Tjalling: ‘Je hebt hier ook geen ingewikkelde kantoorpolitiek of zo. Je werkt met iedereen samen, kunt met iedereen sparren en op donderdag drink je een pilsje met je collega’s en de partners in de kantoorbar. In elk geval niet dat je de hele tijd op je tenen moet lopen, zo van: straks vindt die partner me niet top, en wat betekent dat voor mijn toekomst?’ 

Lees ook: BASE Advocaten op 20 mei aanwezig op Jurist & Werk congres

Het hele verhaal met Tjalling Bosker en Anneke de Rond in het nieuwe magazine van Friends in Business. Het nieuwe nummer lanceren wij op maandag 23 mei.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws