Ondernemerschap

Arjan Maat na hernieuwde samenwerking met Stork: ‘Oude liefde roest niet’

MAAT - Alblasserdam

Allround logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam gaat het complete horizontale wegtransport verzorgen voor Stork Nederland en Stork België. Dit bedrijf is wereldwijd een toonaangevende leverancier van operations, maintenance, modifications en asset integrity services.

Algemeen directeur Arjan Maat is verheugd met de samenwerking. ‘Stork is een van de eerste opdrachtgevers in de lange historie van het familiebedrijf MAAT. Stork en de aan Stork gelieerde bedrijven lopen als een rode lijn door de historie van MAAT. Mede hierdoor zijn wij enorm trots dat wij nu met Stork een langdurige overeenkomst hebben gesloten voor het gehele wegtransport in Nederland en België. Je zou kunnen zeggen: oude liefde roest niet.’

MAAT heeft eveneens een rijke historie met diverse aan Stork gelieerde bedrijven. Hier vinden op dagelijkse basis werkzaamheden plaats, zoals kraanwerkzaamheden, plaatsingen van units, leveringen van divers equipment of verhuur van diverse heftrucks. Ook deze partners gaan de rode vrachtwagens van MAAT vaker op locatie tegenkomen.

Lees ook: Maat en Oceanco verlengen partnership

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws