Ondernemerschap

‘Nieuw ontwikkeltraject voor talenten op senior management- en directieniveau’

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling - Rotterdam

Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling kondigt op LinkedIn een mooie nieuwe samenwerking aan. De Rotterdamse ontwikkelpartner op het gebied van coaching, leiderschapsontwikkeling, teamvraagstukken, transitie- of veranderopgaven gaat samenwerken met Meussen Executive Search.

Meussen Executive Search verbindt talent in het topsegment binnen de sectoren infra, energie, techniek en industrie. ‘Dit bedrijf als geen ander dat het verbinden van een nieuwe werknemer niet stopt bij het zetten van de handtekening. Juist in deze tijd gaat het niet alleen om het aantrekken van talent, maar ook om het langdurig kunnen binden van nieuwe medewerkers,’ schrijft Binnenstebuiten op LinkedIn.

Wat je aandacht geeft, groeit
Binnenstebuiten groei & ontwikkeling en Meussen Executive Search bieden in samenwerking een ontwikkeltraject aan voor talenten die op senior management- en directieniveau zijn geplaatst. In dit traject is er aandacht voor de verbinding met de direct leidinggevende, leiderschap en het “landen” in een nieuwe rol & omgeving. Want, zo zegt Binnenstebuiten, wat je aandacht geeft groeit!

‘Met veel plezier begeleiden MartijneMarcusAgathe en Ruud de talenten in hun nieuwe avontuur. Samen met Meussen Executive Search gaan wij voor 100% duurzame matches!’, aldus de Rotterdamse organisatie.

Lees ook: Binnenstebuiten is klaar voor 2023: ‘Werk niet alleen ín, maar ook áán je zaak’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

Ontwikkelpartners voor mens en bedrijf

Meer nieuws