Ondernemerschap

Freelance Factoring viert 10-jarig bestaan

FreelanceFactoring - Rotterdam

Een mooie mijlpaal voor Freelance Factoring: het bedrijf bestaat 10 jaar. ‘In 10 jaar tijd zijn we enorm gegroeid, hebben we verschillende mijlpalen bereikt en niet te vergeten enorm veel mensen mogen helpen met hun facturatie. Daarvoor willen we ons team en al onze klanten bedanken! Op naar de volgende 10 jaar!’, deelt Freelance Factoring in een post op LinkedIn.

Freelance Factoring werd in 2012 opgericht door Igor Meijs en Pieter Rom Colthoff. Ze leerden elkaar in 2002 kennen bij studentenroeivereniging Skadi. FreelanceFactoring begint met een handvol klanten op een zolderkamertje. Inmiddels werken er meer dan twintig mensen in het kantoor aan het Oostplein.

Factuur binnen 24 uur betaald
‘Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten hun facturen direct uitbetaald krijgen en verder ontspannen kunnen ondernemen en leven’, vertelde Pieter Rom Colthoff eerder. ‘Factoring houdt in dat wij facturen van klanten overnemen en binnen 24 uur uitbetalen. Wij wachten vervolgens op de betaling van de opdrachtgever. Dit doen we speciaal voor zzp’ers en freelancers.’

Lees hier het interview met Igor Meijs en Pieter Rom Colthoff, dat in het najaar van 2021 in het magazine van Friends in Business verscheen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FreelanceFactoring

Freelance Factoring is in 2012 opgericht. Sinds 2016 zitten we met een team van 20 jonge, ambitieuze mensen aan het Oostplein in de havenstad Rotterdam.

Meer nieuws