Ondernemerschap

Industrial Physics langer verbonden aan Friends in Business

Industrial Physics - Capelle aan den IJssel

Partners ben je liever rijk dan kwijt. Wat voor ondernemers geldt, geldt voor ons. We zijn dan ook verheugd dat we samenwerking met Industrial Physics Inc. mogen voortzetten. Deze fijne friend uit Capelle aan den IJssel ontwikkelt en produceert innovatieve test- en meetapparatuur voor de inkt- en coatingindustrie en zet dit vervolgens met verve neer in de markt.

Industrial Physics beschikt over gespecialiseerde corrosie- en milieutestkamers die natuurlijke weersomstandigheden simuleren zodat zij kunnen analyseren hoe producten en verpakkingen de tand des tijds kunnen doorstaan. De technologieën van Industrial Physics worden veelal ingezet bij bruggen, auto’s, schepen, dranken en conserven.

Lees ook: Simone Canter: ‘Veel investeren om goed geïnformeerd te blijven’

Industrial Physics heeft eind 2021 Technidyne Corporation overgenomen en vertegenwoordigt sindsdien vier gerenommeerde merken wereldwijd. Met Industrial Physics behouden we dus een internationale speler in onze gelederen en dat staat bij dezen zwart op wit op papier.

Lees ook: Industrial Physics neemt Technidyne Corporation over

Dit artikel wordt u aangeboden door

Industrial Physics

Industrial Physics, een leider in testapparatuur voor pakket- en productintegriteit, wordt door miljoenen klanten wereldwijd vertrouwd om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en regelgevingsvereisten. Onze merkenfamilie bedient klanten in vijf segmenten: dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

Meer nieuws