Ondernemerschap

Leonard de Lange: ‘Met trots presenteren wij de nieuwe FlexxGroup’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

‘Dezelfde naam, maar een nieuw verhaal, logo, huisstijl en website. Met trots presenteren wij de nieuwe FlexxGroup’, zegt Leonard de Lange. In 2015 richtte hij het Rotterdamse bedrijf samen met Roland van Pelt op.

FlexxGroup is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een jong en energiek bedrijf met een groot netwerk aan talenten. Waar De Lange en Van Pelt zijn begonnen als studentchauffeur bij een uitzendbureau, staan ze nu aan de andere kant en houden ze zich dagelijks bezig om de wereld van recruitment mooier én persoonlijker maken.

Perfecte match

‘Bij FlexxGroup werken we iedere dag hard om voor onze opdrachtgevers en werkzoekenden de perfecte match te vinden’, vertelt De Lange. ‘Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket van strategische en duurzame oplossingen op maat aan te bieden. Doelgerichte en kostenefficiënte oplossingen voor de korte en lange termijn, waarmee we hen zoveel mogelijk ontzorgen.’

Lees ook: De spiegel brengt redding

Kijk hier naar de nieuwe website van FlexxGroup en hieronder naar een korte video over het vernieuwde bedrijf van De Lange en Van Pelt. ‘FlexxGroup brengt je vooruit.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws