Ondernemerschap

Lovende review van Tweede Kamer voor Van der Ent Group: ‘Indrukwekkend!’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

De Tweede Kamer der Staten-Generaal is bijzonder te spreken over de dienstverlening van Van der Ent TopMovers, een van de onderdelen van de Van der Ent Group. Het verhuisbedrijf uit Spijkenisse verzorgde in 2021 de verhuizing van de Tweede Kamer van de oude locatie op het Binnenhof naar de tijdelijke locatie in het centrum van Den Haag.

Van der Ent Group deelt de review van de Tweede Kamer der Staten-Generaal vol trots op LinkedIn:

‘Met genoegen wil ik mijn oprechte aanbeveling uitspreken voor Top Movers, die op indrukwekkende wijze heeft bijgedragen aan het ontzorgen van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. In de tijd dat wij met Top Movers hebben samengewerkt, heb ik de kans gehad om hun toewijding aan efficiëntie professionaliteit en uitmuntendheid uit de eerste hand te ervaren. Hun inzet om de behoeften van de Tweede Kamer der Staten-Generaal te begrijpen en te vervullen.’

‘De consistentie en betrouwbaarheid van de dienstverlening van Top Movers waren opmerkelijk. Top Movers stond altijd klaar, reageerde adequaat op de aanvragen, en verzoeken. Problemen werden opgelost en geëvalueerd, waardoor we ons volledig ondersteund voelden. Ik beveel Top Movers dan ook van harte aan en ben ervan overtuigd dat zij ook voor andere een waardevolle bijdrage kan leveren.’

Van der Ent Group vierde een jaar geleden het 100-jarig bestaan. Eerder dit jaar werd het bedrijf van Christiaan van der Ent (foto, links) benoemd tot hofleverancier. Binnenkort presenteert Van der Ent Group haar nieuwe website.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws