Ondernemerschap

MAAT sluit nieuwe samenwerking met Rental Match

MAAT - Alblasserdam

Een nieuw samenwerkingsverband voor MAAT: de allround logistiek dienstverlener uit Alblasserdam slaat de handen ineen met RentalMatch Green Power. Dit bedrijf specialiseert zich in 100% elektrische Pick & Carry kranen.

‘We zijn erg blij om deze samenwerking aan te gaan met RentalMatch en onze diensten  verder uit te breiden. Door de samenwerking met Rentalmatch kan MAAT Heftrucks haar klanten binnen de bouwsector nog beter van dienst zijn,’ zegt Arjan Maat, algemeen directeur van MAAT. ‘Ons doel is om bedrijven eenvoudig toegang te geven tot duurzame betrouwbare verhuuroplossingen die passen bij hun budget en vereisten. Dat wordt door deze samenwerking weer iets makkelijker.’

De kranen van RentalMatch zijn emissieloos en maken weinig geluid in vergelijking met dieselmachines. Dit maakt ze niet alleen beter voor het milieu, maar ook veiliger en stiller voor de mensen die ermee werken én de omgeving. Bovendien zijn deze kranen zeer krachtig en kunnen ze een groot aantal taken uitvoeren, wat ze perfect maakt voor gebruik in een breed scala aan industrieën.

Lees ook: MAAT E-Mobility levert 30 elektrische voertuigen aan PLUS

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws