Ondernemerschap

Nieuwe website voor Van der Ent Group: ‘Van vijf losse naar één sterke website’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Van der Ent Group heeft onlangs vol trots haar nieuwe website gelanceerd. Op www.vanderentgroup.com is het complete aanbod van het verhuisbedrijf uit Spijkenisse op een overzichtelijke manier te vinden.

‘We zijn van vijf losse websites – Logistics, Relocation, Removals, Storage & Group – naar één sterke website gegaan,’ vertelt Tirza Kesting, die het traject coördineerde. ‘Op de nieuwe website hebben we meer aandacht voor de rol van duurzaamheid in onze dienstverlening. Onze status als Hofleverancier heeft een meer prominente plek gekregen. Daarnaast hebben we de pagina ‘Kwaliteit’ toegevoegd, waarop alle samenwerkingsverbanden staan. En in tegenstelling tot voorheen zijn onze vacatures nu te vinden op onze website en kunnen sollicitanten direct solliciteren en hun CV uploaden.’

Ook zijn er nieuwe foto’s gemaakt, van zowel de werkzaamheden als de medewerkers. Met de nieuwe website is de Van der Ent Group, die wordt geleid door directeur Christiaan van der Ent (foto, vierde generatie) klaar voor de toekomst. Het bedrijf vierde een jaar geleden het 100-jarig bestaan. Eerder dit jaar werd de Van der Ent Group benoemd tot hofleverancier.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws