Ondernemerschap

Octant QHSSE Consultants doneert mooi bedrag aan Sophia Kinderziekenhuis

Octant QHSSE Consultants - Rotterdam

Octant QHSSE Consultants heeft € 5.000,- gedoneerd aan het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Het bedrijf uit Spijkenisse – gespecialiseerd in risicobeheersing op het gebied van Quality, Health, Safety, Security en Environment – deed de afgelopen tijd mee aan de actie van stichting Rotterdammers4Rotterdammers.

Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan de realisatie van het So Fit & Fun Centrum in het kinderthoraxcentrum van het Sophia Kinderziekenhuis. Het doel van dit centrum is de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven. Aanstaande donderdag 26 januari maakte Rotterdammers4Rotterdammers tijdens het Sophia Bedankdiner het eindbedrag bekend in het Prinses Theater in Rotterdam. Vele bedrijven uit de regio deden mee aan deze actie.

Opbrengsten gedoneerd
Octant doneerde een percentage van de opbrengsten van de adviesprojecten waaraan het bedrijf de afgelopen maanden werkte. Ook de opbrengst van de BHV- en VCA-trainingen die Octant organiseerde werden gedoneerd. ‘Kinderen horen niet ziek te zijn en als ze dat dan wel zijn, moet alles toereikend zijn om kinderen beter te maken en hun kwaliteit van leven te geven,’ zei Mark de Vos, directeur van Octant eerder over deelname aan de actie. ‘Het kinderthoraxcentrum doet dat en wij gaan graag voor deze strijders en de kinderen aan de slag om een mooi bedrag te verzamelen.’

Foto: Mark de Vos (directeur Octant) overhandigt de cheque aan Robin Wolf-Westerveld van Rotterdammers4Rotterdammers. Op de achtergrond Donna Westerveld van Octant.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Octant QHSSE Consultants

Veiligheid en Risciomanagement

Meer nieuws