Ondernemerschap

Ruim drie ton voor de PowerVrouwen van Rotterdam

The Boathouse Kralingen - Rotterdam

Het derde Rotterdam Gala, gisteren in het Museum Stoomdepot op het Veilingterrein in Kralingen, heeft 319.050 euro opgebracht voor de PowerVrouwen van Rotterdam. De organisatie van dit benefietgala lag in de kundige handen van onze partners Hendrik van der Wyck en Herman Vaanholt, de mannen achter The Boathouse en De Tuin aan de Kralingse Plas.

Tijdens het Rotterdam Gala 2022 werd in bijzijn van burgemeester Ahmed Aboutaleb geld ingezameld voor de PowerVrouwen. Dat zijn vrouwen die zich geheel onbaatzuchtig inzetten voor eenzame, armlastige en/of hulpbehoevende stadsgenoten. Zij maken de dagen van deze stadsgenoten net iets draaglijker.

Lees ook: Uitverkocht Rotterdam Gala dankzij mannen van The Boathouse Kralingen

Het stijf uitverkochte Rotterdam Gala werd aan elkaar gepraat door presentator/cabaretier Jörgen Raymann. Het benefietdiner werd muzikaal opgeluisterd door Boney M, Londonbeat en de nederpopband All Stars. De catering was toevertrouwd aan Vanderloo uit Waddinxveen.

www.rotterdammooiermaken.nl / www.hetrotterdamgala.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Dit gebouw is ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam.

Meer nieuws