Ondernemerschap

Werken bij Octant QHSSE Consultants: ‘Elke dag weer een inspirerende werkomgeving!’

Octant QHSSE Consultants - Rotterdam

Een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is: welke werkgever pronkt er niet mee? Bij Octant QHSSE Consultants wordt dit écht waargemaakt, zo blijkt uit het verhaal van consultant Olaf Kattenpoel Oude Heerink.

‘Het voordeel van het werk als consultant bij Octant is dat je dagelijks terechtkomt in bijzondere en inspirerende werkomgevingen van onze opdrachtgevers,’ vertelt Olaf. Octant QHSSE Consultants geeft advies aan organisaties binnen en buiten Nederland op het gebied van Quality, Health, Safety, Security én Environment. Een groot deel van de klanten van het bedrijf uit Spijkenisse komt uit de haven.

Lees ook: Octant QHSSE Consultants lanceert Engelstalige website: ‘Steeds meer internationale interesse’

Duiken in de haven
Zo bracht Olaf onlangs een bezoek aan Duik- & Bergingsbedrijf W. Smit. Hier voerde hij de jaarlijkse interne audit uit voor de VCA** Checklist voor Aannemers en ISO 9001:2015. Dit was voor hem een ontzettende leuke werkdag. Als kers op de taart deed hij een geweldige nautische ervaring op, vertelt hij: ‘Ik deed ook nog een projectbezoek bij de Rozenburgse sluis. Daar werden op dat moment duikwerkzaamheden uitgevoerd. Als duikliefhebber vond ik dat geweldig om te zien. Bij welke werkgever maak je dat nou mee?’

Ook werken bij Octant QHSSE Consultants? Bekijk hier de vacaturepagina van het bedrijf.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Octant QHSSE Consultants

Veiligheid en Risciomanagement

Meer nieuws