Ondernemerschap

Wim van Merkensteijn: ‘Spannende tijden voor de Perfect Groep’

Perfect Groep - Gouderak

Het belooft een spannend jaar te worden voor de Perfect Groep, onthult directeur-eigenaar Wim van Merkensteijn in het nieuwe magazine van Friends in Business. Het wordt sowieso verhuizen maar ‘een fusie sluit hij om meerdere redenen niet uit’.

Mee naar het nieuwe onderkomen gaat in elk geval de ‘heilige’ couverteermachine van Bell & Howell, die precies even oud is als zijn dienstverband bij Perfect Groep: bijna 37 jaar. Het huidige pand aan de Jan van Galenstraat in Schiedam heeft hij verkocht omdat ‘de papierstromen zijn afgenomen, we hebben geen loods nodig voor 3600 pallets’.

Zorgen om de cijfers van Perfect Groep hoeven we ons zeker niet te maken. Integendeel. ‘We zijn door de coronacrisis geen klant kwijtgeraakt. Het werk is in de loop der tijd anders geworden. Een groot deel verloopt tegenwoordig digitaal. Niet volledig, dat niet. De attentiewaarde van post in de brievenbus is immers nog altijd hoger dan een mail.’

Het volledige interview met Wim van Merkensteijn is te lezen in ons nieuwe magazine. Dat nummer lanceren wij op 23 mei in het Zalmhuis.

Lees ook: Wim van Merkensteijn en Ron Smit genieten van succes Feyenoord

Dit artikel wordt u aangeboden door

Perfect Groep

Betrouwbare partner met ruim 60 jaar direct marketing ervaring. Van bestand tot klant... Of het nu gaat om het beheer van uw adressen, webbased applicaties, uw drukwerk, responsverwerking, verpakken en verzenden van uw mailing. Wij doen het, al jaren. En dit is nog slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u bieden.

Meer nieuws