Friends

Borrie Accountants en Belastingadviseurs

Rotterdam

Alles goed geregeld, voor uzelf en voor uw onderneming

Friends

Accountancy
Een accountant is behalve een rekenmeester ook iemand die adviseert hoe u uw bedrijf financieel gezond houdt. Welke koers uw onderneming ook vaart en wat er ook verandert in uw persoonlijke omstandigheden. Borrie staat u te allen tijde proactief met raad en daad terzijde.

Belastingadvies
Iedereen probeert zijn vermogen zo te beheren dat hij in fiscaal opzicht weet waar hij aan toe is. Intussen verandert de wet en worden beperkingen mogelijkheden – en andersom. Het team van fiscaal deskundigen bij Borrie houdt zijn kennis voortdurend actueel en is in staat om zowel ondernemers als particulieren van passend advies te dienen, waardoor de relatie met de fiscus optimaal blijft, zonder innig te worden.

Corporate Finance
In veel gevallen doet men een beroep op ons bij een op handen zijnde bedrijfsoverdracht of een fusie. Maar ook in het geval van een management buy-out of buy-in, bij een herstructurering van de onderneming en bij economische schadeclaims en geschillen is de waardebepaling van de onderneming een essentieel element, waarvoor Borrie de juiste deskundigheid in huis heeft.

Expatriate Services
Borrie Expatriate Services richt zich met name op de begeleiding van werkgevers waar het gaat om internationale tewerkstellingen van werknemers. Of het nu gaat om in Nederland woonachtige werknemers die in het buitenland gaan werken (en wellicht ook wonen) of dat het gaat om werknemers die buiten Nederland woonachtig zijn en (al dan niet in concernverband) in Nederland komen werken (en wonen).

Personeel en Salaris
Wie gebruikt maakt van onze diensten op het gebied van salaris- en personeelsadministratie, bepaalt zelf wat hij afneemt. Wie voldoende heeft aan de software en zelf zorgt voor de invoer houdt op die manier de kosten laag. Alles overlaten aan ons – en iedere mogelijke vorm daartussen – kan ook. Bovendien kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op het gebied van loonheffing en sociale verzekeringen, arbeidsrecht, grensoverschrijdende arbeid en overige P&O-vraagstukken.

Contactgegevens

Adres

Jan Leentvaarlaan 1
3065 DC Rotterdam

Online
Contactpersoon

M.J. Kruidenier

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?