Friends

Mitsubishi Forklift Trucks

Rijswijk

Mitsubishi Forklift Trucks fungeert als de hands-on sparringpartner voor duizenden bedrijven en levert slimme en betrouwbare totaaloplossingen.

Friends

In de snel veranderende wereld van material handling equipment zoek je naar efficiënte, flexibele en eenvoudige oplossingen voor alle logistieke processen. Mitsubishi Forklift Trucks is al meer dan 25 jaar voorloper op het gebied van interne logistiek en warehouse oplossingen.

Mitsubishi Forklift Trucks fungeert als de hands-on sparringpartner voor duizenden bedrijven en levert slimme en betrouwbare totaaloplossingen. Als onderdeel van Mitsubishi Heavy Industries geniet je niet alleen van baanbrekende productinnovaties maar ook van onze wereldwijde reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en financiële gezondheid.

De trucks van Mitsubishi Forklift Trucks herken je aan het ‘jewel green’ dat in de jaren ’90 in Japan is ontwikkeld als onderscheidende marketinggedachte. De kleur van de trucks refereert aan een groene diamant en symboliseert onze kernwaarden quality, reliability & value for money.

De uiteenlopende trucks – waaronder vorkheftrucks, reachtrucks, orderverzamelaars en pallettrucks – van Mitsubishi Forklift Trucks kom je over de hele wereld tegen en verlichten de meest veeleisende logistieke werkzaamheden in uiteenlopende branches en soorten magazijnen. Logisnext Benelux levert totaaloplossingen waarbij deze trucks onderdeel worden van jouw operatie. Iedere truck is ontwikkeld vanuit onze basisnormen van innovatief ontwerp, geavanceerde technologie en compromisloze kwaliteit.

Met een productportfolio van meer dan 150 verschillende modellen – afzonderlijk uitgerust met onderscheidende opties – zijn we in staat om de juiste truck te leveren voor iedere unieke behoefte. Het gebruik van duurzame materialen, intelligente motormanagement systemen en ingebouwde bescherming verlengen de levensduur van iedere truck en beperken het onderhoud. Ons bekroonde R&D team is wereldleider in het bereiken van de ultieme rijeigenschappen in combinatie met het voldoen aan alle duurzaamheidsnormen voor brandstofbesparing en emissies. De RapidAccess-functionaliteiten maken het alle gebruikers bovendien gemakkelijk om routinecontroles uit te voeren waarmee een goed onderhoud wordt gegarandeerd en de bedrijfskosten worden verlaagd.

Onze wereldwijde expertise, hoogwaardige producten en onderscheidende lokale customer care plaatsen jou in de driver’s seat. Onze service vormt een essentieel onderdeel van de Mitsubishi Forklift Trucks beleving. Iedere dealer in de Benelux is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn faciliteiten, kennis en toewijding aan de klanten. Met een verfrissende no-nonsense aanpak en persoonlijk maatwerk zorgen wij ervoor dat je volledige controle krijgt én houdt over al je logistieke processen. Met als resultaat gezonde marges en gezonde gebruikers.

Mitsubishi Forklift Trucks.
Wanneer betrouwbaarheid het belangrijkste is.

Contactgegevens

Adres

Fleminglaan 5
2289 CP Rijswijk

Online
Contactpersoon

John Oosterling

Commercieel Directeur

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?