Friends

RMC

Rotterdam

Mobiliteit is vrijheid

Mobiliteit is vrijheid. Dat is ons uitgangspunt in alles wat wij doen. Onze dienstverlening houdt onze klanten in beweging en biedt ze de vrijheid om te gaan en staan waar zij willen. Of het nu gaat om het reserveren van een rit, of om de rit zelf: met hun servicegerichtheid maken onze medewerkers vervoer laagdrempelig en aangenaam.

Hoewel we de technische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en waar mogelijk toepassen, zijn we ons er van bewust dat vervoer mensenwerk is en blijft. Daarom stellen wij de klant en zijn vrijheid centraal. Vrijheid is geen luxe, maar een recht, en mobiliteit geen product, maar een service.

MOBILITY AS A SERVICE
Zoals de rivier de Maas de levenslijn van onze bakermat Rotterdam is, is MaaS de aorta van onze dienstverlening. Als vervoersregisseur combineren wij in heel Nederland de wensen en mogelijkheden van onze klanten met het enthousiasme en de expertise van onze medewerkers.

Ook bij het werven van onze medewerkers speelt onze maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol. Een achterstand tot de arbeidsmarkt is er om overbrugd te worden, en RMC heeft die stap samen met veel medewerkers succesvol gezet. Mensenwerk dus, waarvan het resultaat in positieve zin blijft verrassen en de vrijheid die wij de klanten bieden keer op keer zorgt voor blije gezichten.

Contactgegevens

Adres

Vareseweg 21-29, 3047 AT Rotterdam

Online
Contactpersoon

Gerry Oosterbaan

Algemeen directeur

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?