Friends

THE FLEXITANK COMPANY

Rotterdam

Friends

The Flexitank Company, werd opgericht door Ad van Hoff. Een echte autoriteit in de containerbranche, met 35 jaar ervaring en een waar icoon binnen de Rotterdamse containerwereld. Samen met Frank Brouwer, eveneens een icoon in deze branche, garandeert The Flexitank Company klanten een 100% professionele samenwerking op het gebied van flexitanks en binnenzakken.

Wij zijn ervaren, staan garant voor hoge kwaliteit en staan klaar voor al uw wensen op basis van flexitank en linerbags! The Flexitank Company heeft één hoofddoel: de beste onafhankelijke aanbieder zijn van flexitanks en linerbags. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam bedienen wij via ons professionele netwerk het gehele Europese achterland, inclusief België, Frankrijk en Duitsland (Duisburg).

Met de nieuwste IT-faciliteiten waardoor we binnen The Flexitank Company volledig geautomatiseerd kunnen opereren, is onze communicatie snel, professioneel en efficiënt. Al onze medewerkers zetten zich in om klanten de beste maatwerkoplossingen, reparaties, modificaties, inspecties, onderzoeken, schoonmaakwerkzaamheden en nog veel meer te bieden. Als het om uw bedrijf gaat, worden uw behoeften en vereisten met betrekking tot de flexitank- en linerbag-industrie uitstekend en professioneel verzorgd bij The Flexitank Company.

Contactgegevens

Adres

Welplaatkade 21
3197 KR ROTTERDAM BOTLEK

Online
Contactpersoon

Ad van hoff

Directeur

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?