Podcasts

Freelance Factoring sponsor van de week bij podcast ‘Weer een dag’

FreelanceFactoring - Rotterdam

Vaste luisteraars van ‘Weer een dag’ hebben het ongetwijfeld al gehoord: Freelance Factoring is deze week de sponsor van de populaire podcast. In ‘Weer een dag’ bespreken journalisten en mediapersoonlijkheden Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen elke ochtend op geheel eigen wijze de dagelijkse actualiteit. In twaalf minuten nemen ze het nieuws door, maar tussendoor klagen ze ook over het leven, vieren hun succesjes en halen herinneringen op.

Aan het begin van elke uitzending van deze week wordt uitgebreid stilgestaan bij de core business van Freelance Factoring. Het bedrijf van directeuren Igor Meijs en Pieter Rom Colthoff, gevestigd aan het Oostplein in Rotterdam, zorgt ervoor dat zzp’ers en freelancers binnen 24 uur hun facturen uitbetaald krijgen. Daarmee voorzien ze in een behoefte van zelfstandig ondernemers, die door de betalingstermijnen van opdrachtgevers vaak lang op hun geld moeten wachten. Freelance Factoring schiet de facturen voor en wacht vervolgens tot zij betaald worden door de opdrachtgever.

Kortingscode
Luisteraars van ‘Weer een dag’ kunnen met een speciale code korting krijgen op de dienstverlening van Freelance Factoring. Het bedrijf, dat dit jaar 10 jaar bestaat, adverteert vaker in de media. Zo zijn er regelmatig reclames van het bedrijf te zien op landelijke televisie.

Lees hier het interview met Igor Meijs en Pieter Rom Colthoff, dat in het najaar van 2021 in het magazine van Friends in Business verscheen.

Foto: Pieter Rom Colthoff en Igor Meijs

Dit artikel wordt u aangeboden door

FreelanceFactoring

Freelance Factoring is in 2012 opgericht. Sinds 2016 zitten we met een team van 20 jonge, ambitieuze mensen aan het Oostplein in de havenstad Rotterdam.

Meer nieuws