Ondernemerschap

Ally Property blijft verbonden aan Friends in Business

Ally Property - Rotterdam

Ally Property blijft een jaar langer verbonden aan Friends in Business. ‘We zijn super enthousiast over de samenwerking,’ zegt Lisa Henderson, Asset Manager BOG bij de Rotterdamse vastgoedbeheerder.

De portefeuille van Ally Property is divers en omvat woningen, logistieke distributiecentra, winkels, kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen, voornamelijk in Groot-Rotterdam. Daaronder bevindt zich onder meer een aantal bijzondere Rijksmonumenten. Het bedrijf verzorgt het beheer van panden, maar doet ook verhuur. Bijvoorbeeld van de monumentale Tollensfabriek in Rotterdam-Overschie.

Ally Property sloot zich in mei vorig jaar aan bij Friends in Business. Lisa: ‘Voorheen deden we gewoon ons werk en traden we daar niet echt mee naar buiten. Via het platform van Friends in Business doen we dat nu veel meer. Het biedt ons mooie exposuremogelijkheden en we merken dat dit aanslaat.’

Naamsbekendheid
‘Steeds meer mensen kennen ons, ook omdat Wilfred Looije (W.F. Looije Properties, red.) en ik regelmatig bij de lunches en andere evenementen aanwezig zijn,’ vervolgt Lisa. Ally voert het beheer over de panden van W.F. Looije Properties. Ook letterlijk neemt de naamsbekendheid toe, zegt ze met een knipoog. ‘Waar mensen ons voorheen allie noemden, wordt onze naam tegenwoordig steeds vaker goed uitgesproken. Namelijk als el-lai.’

Benieuwd naar de objecten van Ally? Houd onze kanalen in de gaten, want binnenkort presenteert Ally via onze kanalen een leuk nieuw object. Het huidige aanbod is te vinden op de website van Ally.

Lees ook: Ally Property organiseert geslaagde Rotterdamse lunch tijdens vastgoedbeurs MIPIM

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws